Efter 8 uger på kur: Jeg kan se min tissemand igen!

Det har været hårde uger på Lev Livet-kuren. For ikke at miste motivationen minder deltagerne denne uge hinanden om dens positive effekter.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ét er at være på kur – noget andet er at have viljen og modet til at holde fast i den sunde livsstil. Især når tankerne flyver rundt i hovedet på en. I denne uge holder Birgitte Nymann status med sit hold, der virkelig åbner op for posen.

For alle, der har været på kur, ved, at det svære ikke nødvendigvis er de første uger, hvor kiloene bare ryger af, og man er glad for sin beslutning om at leve sundere. Her efter otte ugers Lev Livet-kur kan det imidlertid godt begynde at knibe med motivationen.

Derfor har Lev Livet-deltagernes træner Birgitte Nymann i denne uge bedt deltagerne skrive ned, hvordan de har det efter de første to måneder med sund kost og motion. Og det er ikke småting, der er blevet forbedret.

Hør blandt andet, hvem der igen kan se sin tissemand, og hvem der føler sig friskere og gladere. Du kan se genudsenselsen af programmet på TV2 Øst onsdag kl. 11 og kl. 23.00, torsdag kl. 12.30 og kl. 18.30, fredag kl. 16.20 og lørdag kl. 14 eller du kan se det her.

Er du ikke gratis medlem af Klub Lev Livet? Du kan melde dig ind her.