Du bestemmer: Hvem tog det bedste efterårsfoto?

Efterårsvejret har været skønt - og rigtig mange af jer har været ude med kamera og smartphone. Nu skal årets bedste efterårsfoto kåres.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Da TV ØST mandag satte gang i jagten på årets bedste efterårsfoto, havde vi ikke regnet med, at vi ville få langt over 200 flotte billeder fra vores flinke seere og brugere. Men det gjorde vi - og det skønne solskinsvejr har da også gjort det ekstra tillokkende at skyde billeder af glade børn, sultne egern og gyldne blade.

Nu er det tid til at kåre vinderen blandt de mange billeder. Det har været svært at vælge - men vi har fundet fire flotte billeder, som hver især viser noget af det skønne ved efteråret.

Nu skal vinderen findes - og æren tilfalder ganske enkelt det billede blandt de fire herunder, der har fået flest likes, hjerter osv. på Facebook, inden vi rammer fredag d. 19. oktober kl. 10:00.

Derfor: Smid en tommelfinger efter det eller de billeder, du bedste kan lide - så kan vi finde den endelige vinder, som ikke kun får æren, men også en kurv med lidt lækkerier.

Folk, som ikke bruger Facebook, skal naturligvis også have lov at deltage. Det gør man ganske enkelt ved at skrive til denne adresse og fortælle, hvilke af de fire billeder, man ønsker at stemme på.