DSB forventer aflysninger de kommende dage

DSB anbefaler pendlere og andre togtrafikanter at holde sig orienteret, hvis deres strækning er berørt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De af DSB's passagerer, der har oplevet ændringer i togtrafikken onsdag morgen, bør holde et vågent øje med DSB's hjemmeside.

Det oplyser informationschef i DSB, Tony Bispeskov.

Onsdag har togtrafikken været ramt af en række aflysninger og tog, der er blevet er erstattet af togbusser. Det er sket efter DSB tirsdag trak alle IC4-tog ud af flåden på grund af en teknisk fejl, som nu skal undersøges.

- Hvis man er omfattet af de her ændringer, så er det en god idé at holde sig orienteret, når det bliver relevant for en, siger Tony Bispeskov.

- Hvis man har været omfattet af aflysningerne allerede, og skal man hjem fra arbejde eller skole senere på dagen, så er det en god idé at orientere sig så hurtig som overhovedet muligt. 

Rammer hele ugen

Aflysningerne inkluderer blandt andet fem afgange på tværs af landsdelene. Og pendlere må forbedrede sig på, at de midlertidige ændringer, som DSB har sat i værk onsdag, også vil ramme togtrafikken ugen ud.

- Vores udgangspunkt er den plan, som vi har lagt for i dag (onsdag, red.), siger Tony Bispeskov om de kommende dages køreplan.

- Det kan godt være, at vi ændrer den. Det vil jeg ikke afvise.