¨

Drømmeferie for 120 aflyst

Foto: TV ØST

Ferie for single-forældre og deres børn blev aflyst i 11. time. Der var ikke økonomisk dækning for turen til Italien.

Det skulle have været så fantastisk. En hel uges ferie i Italien sammen med over 100 andre single-forældre og deres børn.

Men bare få timer før Claus Hedal fra Ringsted og hans syv-årige datter skulle afsted, tikkede aflysningen ind fra arrangøren, skriver DAGBLADET Ringsted.

- Med dette her vil jeg... komme med en trist nyhed, starter mailen fra den privatmand, der stod bag den stort anlagte tur.

Og pludselig lå ferien for Claus Hedal og henved 60 andre singleforældre fra hele landet i ruiner.

- Min datter er jo ked af, at det ikke bliver til noget, det er der ingen tvivl om, siger Claus Hedal ærgerligt og fortsætter:

- Folk, der skulle med, reagerer med vrede og frustration. Nogle er lynhurtige til at finde andre ferieformer, men der er også andre, der er dybt frustrerede, for de har ikke lige sådan råd til andet nu, forklarer han.

Selv har den enlige far betalt 6000 kroner for flybilletter og pladser i mobile home til ham og datteren.

Ferien var arrangeret via sitet www.singleplus.dk, der er et netværk for singler med børn. Herigennem kan privatpersoner arrangere fælles oplevelser for hinanden - og det er netop sådan, Italiens-turen kom i stand.

- Han ville samle folk til en ferie for de, der ikke har de store midler. På et møde for nogle måneder siden fortalte han, hvordan han ville søge fonde og rigmænd om tilskud til rejsen. Det var voldsomt flot og det lød virkelig til, at han havde totalt styr på det, lyder det fra Claus Hedal, der dog begyndte at nære mistanke for en måneds tid siden om, at ikke alt var, som det skulle være. Blandt andet kunne han ikke få oplyst, hvem rejsen var booket igennem.

- Jeg tror ikke, at han ville svindle. Han ville det bedste for folk, men det er bare løbet helt af sporet for ham, mener Ringsted-faderen.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App