Dramatisk vejr

Der er bogstavelig talt udsigt til dramatisk vejr på himlen over vores region i øjeblikket.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Her ved 17.30 tiden kunne man se fronten med masser af blæst og regn på vej ind over Næstved, som Lars Ole Andersen / Media Næstved har fotogaferet.
Og på Lolland er det især blæsten, der har drillet. Ved 17-tiden blev Vejleby ramt af hårde vindstød. Marius Madsen har sendt os flere billeder, og han oplyser, at borde og stole fløj rundt ude i haven. Og blæsten rev store grene af træerne.

Også i Nysted var der udsigt til den faretruende front. Her kunne deltagernen i et fodboldstævne se de faretruende skyer bevæge sig hen over himlen. Dorte Nielsen har sendt os billedet.

Erik Nielsen fra Haslev oplyser, der var torden i luften, da skyerne passerede byen. Og han har snuppet et billede, der viser, at de regntunge skyer hang lavt.

Men DMI har endnu ikke målt de store regnmængder her i regionen.  Men Danmarks Meteorologiske Institut vurderer stadig at der kan være risiko for skybrud.

- I forbindelse med kraftige byger, som ud på eftermiddagen og i aften driver op over landet fra sydvest, er der risiko for lokale skybrud, advarer DMI.

 - Det vil sige mere end 15 millimeter på 30 minutter. I forbindelse med de kraftige byger vil der også kunne forekomme torden og vindstød af kulingstyrke, lyder det.