DMI: Det værste snefald er overstået

Op til 10 millimeter sne er faldet over regionen i løbet af natten og til morgen. Ifølge DMI er det værste nu snefald nu overstået.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vinden aftager og temperaturerne kryber opad mod de 0 grader. DMI har derfor afsluttet deres varsel om snefygning og mulig snestorm.

- Det værste er overstået. Der kan stadig komme nedbør resten af dagen, men det bliver i ganske små mængder og mere sporadisk, siger Dan Nilsvall, der er vagtchef hos DMI.

På det sydlige Sjælland og på Lolland-Falster ser det ud til, at snefnuggene bliver erstattet af regndråber, da temperaturerne her forventes at komme op på to til tre grader.

Længere nordpå vil nedbøren stadig kunne falde som sne. Men risikoen for fygning er heller ikke her længere overhængende.

- Vinden er ved at aftage. Og når temperaturen samtidig stiger, så bliver sneen mere våd og tung, så vinden ikke kan blæse den rundt, siger Dan Nilsvall.

Ifølge vagtchefen er der mere sne på vej ind over landet i nat, men her ser regionen ud til at gå fri, da bygerne forventes at ramme den vestlige del.