¨

Diskotek vil holde længere åbent for unge under 18

Foto: TV ØST

Når man er under 18 i Sydsjælland- og Lolland-Falsters politikreds, bliver man sendt hjem fra diskoteket klokken 02.00. Det vil et lokalt diskotek ændre på.

Det er diskotek Mona Lisa i Maribo, som er bekymret over, hvor de unge forsvinder hen, når de bliver bedt om at forlade diskoteket klokken 02.00. Det skriver folketidende.dk.

- Vi oplever, at de ikke er færdige med at feste klokken to om natten, de fortsætter i stedet festen et andet sted, og der har vi ikke styr på dem. Så vi vil gerne have åbent til klokken fem. Vi har fået meget ballade fra de unge over, at vi lukker klokken to, og det giver de os skylden for, men det er jo i bund og grund bevillingsnævnet, der har taget den beslutning, siger Michael Madsen, diskoteksejer i Maribo til Folketidende.

Bekymringen går på, at de unge kan komme ud i kriminalitet eller vil have lettere adgang til stoffer og alkohol. Michael Madsen laver nu en indsigelse til kommunens bevillingsudvalg.

- Jeg forstår godt problemet, og jeg ved også, at Mona Lisa gør rigtig meget for at sørge for, at der er gode rammer omkring de fester, de holder. Men det, jeg kan sige på forhånd er, at de regler, vi har omkring de unge under 18, er regler, som er aftalt i hele Sydsjælland og Lolland Falsters politikreds, så udgangspunktet er nok, at vi kigger på de aftaler, der er indgået, fortæller Thomas Knudsen, kommunaldirektør og formand for bevillingsudvalget til Folketidende.

00:33 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App