Det vrimler med ugleunger

Marie Skovlykke har hele fem ugleunger i sin forhave. Dem vil hun gerne dele med os

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hey !

Vi har fået 5 ugleunger i forhaven.

Min far har for mange år siden hængt en uglekasse op i forhaven, i tilfælde af at der måske var et uglepar der ville bruge den. Og nu har vi for 4. gang fået ugleunger, men dog aldrig oplevet at få fem på een gang!

Jeg så uglemor første gang oppe i redekassen i slutningen af April og derefter fløj hun fra reden og nogle små uldtotter kiggede ud af hullet. Først kunne jeg kun se 2 unger,  så fandt vi ud af der var 3.

Da det så blev den 15 maj, fløj den første fra reden, og det havde regnet en hel dag så den var fuldstændig våd og kold, og den sad nede på jorden, så jeg gik ud og fik sat den op i et træ. Samme dag om aften fløj nr. 2 ud.

Den 16. fløj nr.3 ud og vi troede at nu var alle ude, men så kiggede der stadig et lille hoved ud af kassen og vi havde nu 4 unge!

Men tirsdag den 18 maj talte vi 5 ugleunger ude i haven. Og de er ikke så bange af sig, så vi har fået taget nogle rigtig gode billeder af de nysgerrig unger.

I går da vi sad og så fjernsyn, fløj en af ugleungerne ned og satte sig uden for vores vindue, som man kan se på et par af billederne. Og det havde vi det meget sjovt med.

Venlig hilsen Marie Skovlykke