¨

Det sker i pinsen

Foto: TV ØST

Pinsen står for døren og byder på flere forskellige arrangementer. Du kan bl.a. tage til lørdagsjazz, truckerstævne og friluftgudtjeneste.

DM i hornfisk 2015

Guldborgsund Lystfiskerforening er igen klar med Danmarks største hornfiske hold-konkurrence for småbåde. Der er præmier til de 20 bedste hold.

Sted: Stubbekøbing Lystbådehavn, Vestrehavn 3, Stubbekøbing

Lørdagsjazz i Pakhuset

I Pakhuset kan man opleve Trio Templeton, som trommeslageren Janus Templeton står bag. Trioen består, udover Janus Templeton, af Thomas Fonnesbæk på Bas og Jacob Christoffersen på klaver.

Sted: Pakhuset, Vesterbros Torv 4, Nykøbing Sjælland.

Stort truckerstævne på Stevns

I Lyderslev på Stevns afholdes Stevns Trucker Stævne og Kræmmermarked. Det er 31. gang, at arrangementet løber af stablen, og, foruden truckere, er der bl.a. tivoli, musik og underholdning på pladsen.

Sted: SG&I´s klubhus på Nørrehusvej 4, Lyderslev,

Udstilling på Stubbekøbing Bibliotek

Billedkunstner Dorte Klingberg udstiller sine malerier på Sakskøbing Bibliotek. Billedkunstneren anvender forskellige billedudtryk og materialer afhængig af, hvad hun vil udtrykke.

Sted: Guldborgsund Bibliotekerne, Rosenvænget 17, Nykøbing Falster

Friluftsgudtjeneste i Boesdal Kalkbrud

Traditionen tro afholder kirkerne i Tryggevælde Provsti en stor friluftsgudtjeneste 2. Pinsedag. Det er Marie Rørbæk fra Haslev, der er valgt til årets prædikant.

Sted: Boesdal Kalkbrud, Boesdalsvej 9, Stevns

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App