¨

Det milde men våde vejr fortsætter

Lørdag bliver weekendens bedste dag med udsigt til sol de fleste steder. Resten af weekenden fortsætter det våde milde vejr med at lægge låg på udendørslivet.

Det våde men milde vejr fortsætter i weekenden og ind i næste uge. Alt tyder nu på, at meteorologerne meget snart kan notere den første frostfri november i dansk vejrhistorie, som rækker helt tilbage til 1873.

Kraftig regn trækker fredag middag ind over Sjælland og der er mulighed for torden. Samtidig ligger temperaturen stabilt omkring de 7-8 grader med let til frisk vind.

I nat tynder det ud i skyerne og weekenden clou og bedste friluftsmulighed er lørdag. Især i den første del af dagen, hvor solen sågar viser sig de fleste steder. Siden kommer småbyger, og det slår om til regn igen fra sydvest.

Eller med vagtchef hos Danmarks Meteorologiske Institut Michael Skelbæks egne ord.

- Der tegner til en rigtig pæn lørdag, mens søndag nok bliver noget mere mudret.

For søndag, hvor mange nok hviler ud efter de første julefrokoster, bliver igen skyet og med et nyt regnvejrsområde og byger.

Først hen midt i næste uge omkring onsdag og dermed i starten af december tegner det til, at temperaturen for første gang i lang tid vipper ned under frysepunktet. Uden at nogen dog af den grund skal begynde at slibe mederne på slæden!

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App