¨

Dement eftersøges med helikopter og hunde

En dement kvinde har forvildet sig væk fra sin bopæl. Politihelikopter og hundepatruljer leder efter hende.

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser en stærkt dement 87-årig kvinde, som fredag aften forsvandt fra sin bopæl på plejehjemmet Nørremarken på Ølbyvej i Køge.

      Politiet har sat alle sejl til for at finde den ældre dame, som ikke kan klare sig selv og ikke kan finde rundt i området alene.

      - Vi arbejder med helikopter i luften og stort set alle de hundepatruljer, som vi har på Sjælland, er nede og lede efter hende, fortæller Allan Kronvold fra Midt- og Vestsjællands Politi i Roskilde.

      Kvinden, som hedder Anni Vera Madsen, har gråt, kortklippet hår. Hun er spinkel af bygning, vejer 41 kilo og måler 1 meter og 59 centimeter i højden.

      Hun var iført en lyseblå fleecejakke, mørkeblå cowboybukser og beige skind-sutsko, da hun forsvandt fra plejehjemmet ved sekstiden.

      - Hun er på et eller andet tidspunkt listet ud af et vindue, og så har personalet ikke kunnet finde hende, fortæller Allan Kronvold.

      Fem hundepatruljer fra politikredsen, én enkelt helikopter, én indsatsleder og en regulær patrulje fra Køge arbejder nu på at finde den forsvundne dame.

      /ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App