Deltagertal kendt - NU rykker det!

Siden deltagertallet på lige over 20.000 blev kendt d. 16. april har der været knald på liggehønen her på landsstævnekontoret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Da tallet var kendt gik Søren, Jan og Lene nemlig i krig med at få fordelt sovepladserne til de enkelte landsdele, så de lå så tæt på hinanden og så samlet, som det var muligt. Det er et kæmpe puslespil, men de fik da rykket landsstævnet tættere på byen, så 75% af deltagerne bor inden for bygrænsen, og der er ikke nogen landsdele der er delt på mere end tre steder.

Bente satte gang i bestillingerne på Stævnekit, som er en rygsæk alle deltagere får udleveret. De skal laves i østen, så det var vigtigt at få ordren af sted, så tasken også når hjem inden landsstævnet.

Samtidig gik alle idrætskoordinatorer i DGIs hovedkontor i Vingsted i gang med at planlægge opvisningsprogrammer og turneringsplaner. Alle de informationer er nu ved at blive samlet i en stævnehåndbog, som alle fuldtidsdeltagerne får.

Både kommunesiden og DGI-holdet knokler også på med Stævnehåndbogen. Kommunen med de praktiske informationer, kort over byen og aktiviteter og den slags. Her på DGI-siden har René været inde over information om skader, Røde Kors og løberuter, Bente har arbejdet med annoncer for eksterne samarbejdspartnere, bl.a. Cirkus Kæphøj og Skov og Naturstyrelsen og

jeg har selv samlet alle kom og vær med-aktiviteterne - gal der er mange!

Jeg siger bare - hvis NOGEN skulle finde på at sige, der ikke var noget at lave på landsstævnet...Så er de i hvert fald kørt forkert et sted og ikke havnet i Holbæk d. 2-5. juli!

OOh ja - vigtigt vigtigt. I aften samler Søren, Malene og Jan ca. 100 kontaktpersoner ude i de frivillige foreninger til informationsmøde. Nu bliver det for alvor konkret for foreningerne, for her kommer politi, brandmyndigheder, inco Danmark og forsyningsgruppen og fortæller om, hvordan der skal udleveres mad, sikkerhedsinformationer og den slags. Der bliver i hvert fald en masse at tage med hjem til de frivillige i foreningerne, så de ved, hvad de skal lave.