Deltagerne tager revanche på vægten

Sidst Lev Livet-deltagerne var på vægten, oplevede de ikke opløftende tal. Men i denne uge gør de alle fire et flot comeback.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det har ikke kun været en lige rejse nedad i vægt for de fire Lev Livet-deltagere. Ved sidste vejning blev Beate, Lone og Tina konfronteret med små vægtstigninger. Men siden har de taget revanche. I denne uge har de alle fire smidt kilo.

- Det er rigtig flot af dem alle. For det er svært at fortsætte med de store vægttab, når man allerede har tabt mange kilo. På det her tidspunkt kan det godt stagnere lidt, forklarer træner Birgitte Nymann.

Status på vægten 
Noget tyder altså på, at deltagerne har taget Birgitte Nymanns tips til at kickstarte vægttabet til efterretning. Her er ugens resultat:

Beate
Ved sidste vejning havde Beate taget 100 g på. I denne uge siger vægten 87 kg. Det betyder, at Beate har smidt 2,4 kg i løbet af de seneste 14 dage. Siden Lev Livet begyndte i januar har hun i alt tabt 14,3 kg.

Mike

Den enlige hane i flokken, Mike, har som den eneste af de fire deltagere været ret konsekvent i sit vægttab. Og så er Mike kommet i så god form, at han nu kan løbe knap 13 km i streg.

Mike har smidt 2,7 kg siden sidste vejning. Han vejer nu 83,8 kg, hvilket er 18,9 kg mindre end i januar.

Lone

33-årige Lone har været frustreret igennem en periode, da hun ikke smed så mange kilo, som de andre deltagere. Lone er derfor begyndt at løbe - og dét har givet pote.

Lone har smidt ydeligere 1,5 kg på de seneste to uger. Det betyder, at hun nu vejer 71,5, og i alt har smidt 9,4 kg.

Tina
Tina fra Fuglebjerg havde taget 900 g på siden sidst. Det var hverken hun eller træner Birgitte Nymann tilfreds med.

Men i denne uge ser det anderledes lyst ud for Tina. Hun vejer nu 90,3 kg. Det er 2,1 kg mindre end for 14 dage siden. I alt har Tina tabt sig 14 kg.