Deltagerne - nu med blogs

Nu kan du følge Beate, Mike, Lone og Tina lidt tættere. De fire deltagere blogger løbende om deres kamp mod kalorierne her på tv2east.dk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er ikke kun én gang om ugen på TV2 ØST, at de fire Lev Livet-deltagere kæmper for et sundere liv. Slaget står mere end noget andet, når hverdagen udfordrer, og kameraerne er slukket. Og hvordan dét forløber, kan man nu få bedre indblik i her på hjemmesiden.


Ikke altid lige letResten af Lev Livet-sæsonen blogger deltagerne om stort og småt fra deres kamp mod kalorierne.


- Har hele ugen ligget syg, så træningen har jeg været nødt til at se bort fra. Med kosten går det langt bedre. Jeg holder mig stort set stadig fra sukker og holder fokus på at få spist masser af gode proteiner og grøntsager, fortæller Lone, mens kosten derimod driller Beate:


- Jeg synes, det er svært at finde en rytme i min træning og mad, når jeg arbejder skiftende tider, og lige for tiden tror jeg desværre, at jeg får spist for meget, lyder det fra Beate.


Løbende opdateringerHvis du vil følge deltagernes blog, skal du blot gå ind på Lev Livet-siden og klikke på "de fire udvalgte". Hver gang der er nyt fra én af de fire, vil bloggen blive opdateret.