Deltagerne kaster kiloene af sig

Siden deltagerne blev sat i gang på Lev Livet Kuren, er det gået stærkt med vægttabet. Tre af dem har tilsammen smidt over 15 kg. Se mere i aften i Lev Livet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I aften bliver det for første gang sandhedens time for Tanja, Steffen og Brian. Vægten skal vise, hvor meget de tre har tabt sig, siden de blev sat i gang på Lev Livet Kuren. Og resultatet er i den grad opsigtsvækkende.

Tilsammen har de tre deltagere smidt mere 16,4 kg. Og Brian topper med hele 6,6 kg, siden sidste uge.

- Det er meget godt. I bund og grund har jeg bare holdt mig til Birgittes kostråd med masser af grøntsager, mad fordelt jævnt over dagen og 12 timers faste fra 20-8. Det virker, skulle jeg hilse og sige, lyder det begejstret fra Brian.

Fantastisk og overraskende

Også træner Nymann er en kende overrumplet, da deltagerne ifølge træneren selv har haft ret løse tøjler de første godt 10 dage.

- Jeg er faktisk en lille smule overrasket over, at det er så store tal, fordi de ikke har fået restriktioner omkring, hvad de må spise, men guidelines til, hvordan de bør spise hen over dagen. Men det er jo skønt. Fantastisk. Og alle, der sidder derhjemme og kigger, kan jo være med, jubler Birgitte Nymann.

Livsstil i system

Lev Livet Kuren har blandt andet betydet, at deltagerne har skullet spise 5-6 gange om dagen, faste 12 timer i døgnet, drikke 1/3 af deres egen kropsvægt i deciliter vand og har skullet motionere. Mændene har skullet forbrænde 2500 kalorier, og kvinderne 2000 kalorier.

- De første to uger af Lev Livet Kuren handler om at få sat sin livsstil i system, forklarer Birgitte Nymann.

Lev Livet vises i aften på TV2 ØST fra kl. 19.45.

Det er langt fra for sent at hoppe med på Lev Livet Kuren. Meld dig gratis ind i Klub Lev Livet her og få Birgitte Nymanns dessiner til kuren uge for uge.