Debat: Hvordan står det til med sundhedsvæsnet?

57,2 procent af vælgerne i Region Sjælland mener, at kvaliteten i sundhedsvæsnet er forringet de seneste 4 år. Hvad mener du?

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kvaliteten i sundhedsvæsnet er blevet dårligere de seneste 4 år. Det svarer 57,1 procent af vælgerne i Region Sjælland i en ny meningsmåling fra A&B Analyse foretaget for Altinget.dk.

Jes Søgaard, der er professor i sundhedsøkonomi ved Aarhus Universitet, er uenig og mener, at sundhedsvæsnet er blevet markant bedre de seneste 10 år.

Mener du, at kvaliteten i sundhedsvæsnet er blevet bedre eller dårligere de seneste 4 år? Hvorfor?

Læs også: Sjællandske vælgere revser sundhedsvæsnet

Se nogle af kommentarerne fra debatten her:

  • Tina Andersen: I Region Sjælland er lægeambulancerne fjernet - helt klart et dårligere udgangspunkt for patienterne.
  • Dorthe Brøgger-Jensen: der er generalt for lidt personale og de arbejder for mange timer ad gangen.
  • Karin Røschmann: Jeg kan ikke klage. Fik en hjerneblødning for to år siden. Var i sommerhus i Nykøbing S. Falck kom hurtigt og læge kom meget hurtigt. Fuld udrykning, først til Holbæk sygehus, og derefter til Rigshospitalet med politi eskorde. Er så taknemmelig for at være her endnu. Tager mindst 25 år mere.
  • Birgitte Skovgaard Jensen: Godt: jeg har altid "fået" det jeg har behov for i sundhedsvæsenet mht. behandling. Dårligt: der er nok for lidt "taletid" - det hollistiske aspekt fylder meget lidt / er der ikke tid til.
  • Steen Drews: Det har aldrig været så ringe som det er nu, region Sjælland, er en skandale, forhåbentlig forsvinder Steen Bach Nielsen, som har været forrest i denne dårlige udvikling, så ud med ham, og de andre som leger med folks sundhed, og helbred.