¨

Danskerne ramt af postkasse-panik

Foto: TV ØST

Den nye postkasselov, der træder i kraft ved nytår, har skabt så stor efterspørgsel på postkasser, at mange byggemarkeder og leverandører har svært ved at følge med.

Flere sjællandske byggemarkeder oplyser, at de har op til flere ugers ventetid på visse typer af postkasser. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

- Det er helt vildt. Vi har fået pallevis af ordrer siden oktober måned, og hverken vi eller vores leverandører kan følge med efterspørgslen lige nu, siger varehuschef Torben Stage Jakobsen fra Silvan i Roskilde.

Hos Medings Byggecenter i Næstved oplyser centerleder Torben Nielsen, at man har måttet fjerne flere postkasser ud af virksomhedens markedsføringskataloger efter at være løbet tør uden udsigt til at få nye.

Hos byggemarkedkæden Starks har flere af kædens 88 butikker opført sms-ventelister, og hos Nordens største postkasseproducent, MEFA, der har hovedsæde i Taastrup, har man tredoblet kapaciteten for at følge med.

- Selv om vi både har informeret om den her lov siden foråret og bygget et meget stort lager op, så kører vi lige nu med alt, hvad remmer og tøj kan holde for at følge med, siger administrerende direktør Carl Trock til DAGBLADET Ringsted.

01:39 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App