¨

Dagplejerne fejrede sig selv

Foto: TV ØST

Onsdag var Dagplejernes Dag, og i Lov ved Næstved bevægede dagplejerne og børn sig ud for at lege, hygge og spise boller.

Børn og dagplejemødre i hele regionen fejrede onsdag Dagplejernes Dag, og dagen blev markeret med alt fra sport og musik til boller og bål.

På Lov Stadion var ved Næstved ni dagplejere samlet, og her havde Fladsåtroldene, som de kalder sig, valgt at bruge dagen med aktiviteter som sæbebobler og rør, som børnene kunne kravle igennem. bagefter var der hjemmebagte boller, og trods det noget våde vejr, havde børnene en god dag.

I Slagelse var hele 26 dagplejere og 108 børn samlet på en atletikbane, hvor hver dagpleje repræsenterede et land. Samtidig var der sponsoreret boller fra den lokale bager og juice og frugt fra Rema1000, og i Ringsted fejrede de dagen på lidt anderledes vis med musik fra guitarist Stig Eriksen, hoppeborg og teater, og så blev der lavet mad på bål.

I Nykøbing Falster fik dagplejebørnene fornøjelsen af en tur med hestevogn gennem byen, da Privat Skovdagplejen i Nykøbing Falster og Stor Dagplejen i Østertoreby var gået sammne om fejringen.

02:47 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App