¨

Butikskæde går konkurs: Koster 100 ansatte jobbet

00:35

Fra kraftig vækst til konkurs. Et regionalt firma må formentlig dreje nøglen om - og det koster flere arbejdspladser. Video: MEGA Euro Outlets - Næstved

Butikskæden Euro-Outlet med butikker flere steder i regionen er blevet erklæret konkurs. Cirka 100 ansætte ventes at miste arbejdet.

De første tegn kom allerede midt i januar, da butikskæden Euro-Outlet lukkede to af sine butikker i Slagelse og ved Megacenteret i Næstved.

Men onsdag måtte de to sidste butikker på Fejøvej i Næstved og Østre Boulevard i Nakskov også lukke. Firmaet Euro-Outlets er sammen med firmaet Senobis ifølge Sjællandske gået konkurs.

Dommen blev afsagt onsdag i Skifteretten i Næstved.

- Det har ikke været muligt at skaffe den kapital, som skal til for at drive selskaberne videre, udtaler Thomas Skov Nielsen, der er direktør for de to butikker i Næstved, til avisen.

Oplevede vækst tæt på de 3.000 procent

Konkursen betyder ifølge avisen, at cirka 100 personer står til at miste arbejde. Desuden har konkurserne kostet direktøren for de to butikker i Næstved hans plads i Næstved Boldklubs bestyrelse.

I øvrigt kommer konkursen, selvom Thomas Skov Nielsens firma Senobis i Næstved i november sidste år blev kåret til Årets Gazelle på Sjælland på grund af en vækst over fire år tæt på de 3.000 procent.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App