Bosniere i Slagelse lukker klub

Efter en kedelig afslutning på en serie 4-kamp i sidste weekend, hvor en spiller havde noget svært ved at styre sit temperament, bliver holdet fra BIH 99 i Slagelse formentlig lukket.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Weekendens dramatiske kamp mod Skælskør betyder måske lukningen af den bosniske fodboldklub BIH 99 i Slagelse, skriver Sjællandske.

- Det er 90 procents sikkert, at vi i denne uge beslutter at trække holdet og lukker klubben efter det her. Vi gider ikke mere, lyder det fra en ledende repræsentant for klubben, som dog ikke ønsker sit navn nævnt.

En serie 4-kamp i weekenden mod Skælskør usartede sig temmelig meget. Her fik en spiller fra BIH 99 først det røde kort for at true Skælskør-målmanden. Bagefter tog den pågældende kvælertag på en anden af modstanderne.

Rie Døllner, der står for informationen hos Sjællands Boldspil Union, SBU, siger til Sjællandske, at de to klubber nu vil blive bedt om at komme med redegørelser om forløbet.

- Herefter vil SBU´s disciplinærudvalg finde frem til, hvilken straf der skal idømmes, siger Rie Døllner, der mener, at der godt kan gå en uges tid, før der kommer en afgørelse.

Det fremgår af SBU´s hjemmeside, at den BIH-spiller, der fik det røde kort, ikke må spille, før disciplinærudvalget har afgjort sagen. SBU beder i øvrigt klubben om at skrive hans korrekte navn, da der er tvivl om korrektheden af det navn, der blev opgivet til kampens dommer.

Ifølge den ledende person fra BIH 99, som Sjællandske har talt med, kommer der dog ingen redegørelse fra BIH 99. Det vil ikke være første gang, at klubben ikke efterkommer pålæg fra SBU.

Således blev klubben sidste år tvangsnedrykket og fik en bøde, fordi man nægtede at indsende holdkort.

Dengang meldte klubben i øvrigt også ud, at man ville trække holdet, hvilket dog ikke skete, skriver Sjællandske.