¨

Blomsten rejser videre i regionen

Det seneste billede fra blomstens rejse Foto: TV ØST

TV ØST fører fortsat Knæk-cancer-stafetten. Nu er blomsten nået til Næstved

Måske er du stødt på den – den digitale blomst, der i søndags blev sendt afsted ud i regionen. I dag er blomsten i Næstved.

Blomsten rejser rundt i regionen som en stafet og bliver givet videre fra person til person. Hver gang blomsten skifter hænder, tager modtager og giver et billede sammen – en ’twofie’. For hvert billede, der bliver taget, donerer HTH Køkkener 15 kroner til Knæk Cancer.

Læs mere om blomstens rejse her: Blomsterstafetten fortsætter: TV ØST fører indsamlingen lige nu.

Fra Maribo til Næstved

Søndag blev stafetten sat i gang af René Holten Poulsen i Maribo. Her rejste den på må og få, før den ankom til Maribo Gymnasium og en hel masse unge mennesker med en smartphone. I går aftes gik rejsen videre til Næstved-Hallen, hvor den overnattede og stadig befinder sig.

Her kan du følge blomstens rejse rundt i regionen.

 

10 blomster rejser rundt i landet

Der er i alt sendt ti blomster afsted i landet, en fra hver af de otte TV 2–regioner, en fra ’Knæk Cancer: Hvem vil være millionær?’ og en i ’Go’ morgen Danmark’. Lige nu ligger TV ØST i spidsen af indsamlingen med 1.815 kroner.

Her kan du se alle de ’twofies’, der er blevet delt indtil videre.

Blomsten vil rejse rundt i regionen indtil lørdag d. 24. oktober, hvor alle blomster bliver samlet ind og udbyttet bliver opgjort i  ’Knæk Cancer Live’-show på TV 2.

Husk at tage godt imod blomsten, hvis du møder den på sin rejse.

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App