Blog: Topkamp på Holbæk stadion.

Træningen igennem ugen har budt på intensitet, og folk har arbejdet stenhårdt for at komme i betragtning til topkampen, hjemme på Holbæk stadion om søndagen mod BSV(Boldklubben Søllerød-Vedbæk).

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Inden sæsonen startede havde vi en forventning og en målsætning om at spille med i den bedste halvdel af 2. Div. At vi så i andensidste runde af efterårsturneringen lige pludselig skulle spille hjemme mod BSV om selvfølgelig tre point, men også 1. Pladsen i rækken, var der vist ingen der havde, turde håbe på!

Formiddagstræningen om lørdagen forløb fint og der var højt humør på. Vi havde hørt at der var lavet blevet gjort nogle tiltag forud for kampen, som skulle sikre at det blev en festlig dag på Holbæk stadion.

Sparekassen Sjælland havde "købt" kampen, så folk kvit og frit kunne afhente fribilletter hos Sparekassen Sjællands filialer og omegnsklubberne var også blevet inviteret - og de skulle sammen med Holbæk Garden marchere ind på Holbæk stadion umiddelbart før kampen. Alt dette var med til at danne en fantastisk kulisse som vi spillere satte utrolig stor pris på.

Selve kampen
Vi startede fornuftigt og aggressivt, hvor vi kom foran efter cirka 15 min., men herefter gik gassen lidt af ballonen og BSV kunne både udligne og bringe sig foran. Vi fik udlignet, men forgæves set i forhold til at BSV scorede yderligere 3 mål. Kampen endte 5-2 og vi måtte skuffende gå ind i omklædningsrummet - skuffet over at tabe selvfølgelig, men også irriteret fordi vi gerne ville give tilskuerne en god oplevelse - i forbindelse med en sejr.

Som målmand er jeg aldrig tilfreds med at lukke mål ind - og slet ikke 5 mål! Vi har efter en rigtig god start i defensiven lukket 11 mål ind i de sidste 3 kampe, og det er slet ikke acceptabelt. Vi vil i den kommende uge arbejde benhårdt for at få rettet de defensive fejl, der måtte være og være helt klar til at lukke fuldstændig for Skjold, når vi møder dem i den sidste kamp på Østerbro stadion, lørdag d. 14/11. Vi vil gøre alt for at slutte godt af på lørdag med 3 point.

Lasse Sømmergaard