Blog: Sejr og Valgplakat

Hej og velkommen til min blog og mit første blog indlæg. Igennem denne blog vil jeg forsøge at reflektere over diverse ting - det kan være sportslige, private, studiemæssige og erhvervsmæssige holdninger som jeg ønsker at dele med jer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det primære fokus vil selvfølgelig være gennem sporten. Jeg håber at de emner der bliver belyst i bloggen vil lægge op til diskussion.

I skrivende stund ligger vi på en delt 1. plads i 1. division, kun målscoren adskiller de første fem hold. Vi har klaret os utrolig godt og er det mest scorende hold i divisionen hvilket betyder en del for os, da vi ønsker at spille offensiv og seværdigt fodbold.

Senest blev det til en 2-1 sejr over Viborg hvor undertegnede var så heldig og dygtig at score til 1-0 på straffespark. Viborg kampen beviste endnu engang at vi står sammen og vil dø for hinanden på banen. Det er fantastisk at spille i en klub og på et hold hvor vindermentaliteten er så udpræget som den er i FC Vestsjælland.

Lørdagens personlige overraskelse var ikke sejren over Viborg men derimod opdagelsen af at se mig selv på valgplakaterne i Slagelse. Til min store overraskelse ser jeg mig selv i en hovedstøds-duel fra B93 kampen sidste år og selvom det er et godt billede så havde jeg nok ikke lige regnet med at det skulle være valgplakat materiale.

Det er Liberal Alliance som står for plakaten - og det eneste jeg støtter er at se FC Vestsjælland i superligaen, men mon ikke alle lokale politikere i Slagelse ønsker det. Så mit politiske standpunkt holder jeg for mig selv med mindre du som læser kan analysere det ud fra min kommende blogs.

Vi ses snart igen.