Blog: Så sker det igen-igen

Jeg havde egentlig lovet mig selv at jeg ikke ville kommenterer dommere og dommerpræstationer herinde. Man har som bekendt et standpunkt til man tager et nyt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er ikke mange uger siden at lige på og sport havde et stort indslag omkring dommerkvaliteten og kvantiteten i ligaen.

Jeg har i mit forrige indlæg nævnt at vi har en yderst vigtig kamp lørdag mod Øresund, og grundet kampens vigtige betydning for begge hold, tjekkede jeg hvilket dommerpar vi skal have på Lørdag. Det viser sig at vi skal have et dommerpar for fjerde gang i løbet af sæsonens første 12 kamp.

3 gange på hjemmebane og 1 gang på udebane (i Nykøbing) Altså har vi nu haft dommerparret i 1/3-del af alle vores turneringskampe. Kan det virkelig være rigtig? Findes der ikke andre dommere på sjælland? Noget tyder på at der er en manglende kvantitet i dommerstablen i 1. div. Om der samtidig også mangler kvalitet, vil jeg lade væree op til den enkelt at vurdere.

Vi kan håbe på at både vi spillere og dommere lørdag starter på en frisk, og ikke bærer noget videre fra de mange gange vi tidligere har haft dem. Så håber vi selvfølgelig også på en sejr til Slagelse.

Mvh. Tatiana Bennedsen
Slagelse fh