Blog: Lige ved og næsten...

Lige ved og næsten slår som bekendt ingen mand af hesten. Efter en god lang julepause med masser af gode træninger sammen med Ringsteds 2. div damer, stod vi tirsdag aften overfor Lyngby i Lyngby. Vi har desværre måtte tage afsked med Tonny (træner) i pausen, derfor stod Ivan i spidsen for holdet som cheftræner tirsdag aften.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det blev en meget målfattig kamp 15-14, og en meget intens kamp. Spillere og trænere på kryds og tvær af holdene er tidligere holdkammerater. Så det var mere end blot kampen om overlevelse. Det handlede også om håneretten.

Vi spiller Lyngby præcis som de skal spilles, og holder dem fra at score i de første 10. min. Gennem hele kampen viser vi suveræn forsvarsspil. Lyngby kommer ikke til de store chancer. Vi derimod spiller os til 5-7 friløbere på kontra, et hav af chancer i angrebet, stolpe ud på skuddene ude bagfra osv. Vi glemte bare én ting, og det blev vores skæbne. vi glemte AT SCORE.
Vi kan takke os selv for nederlaget i Lyngby, og omvendt må Lyngby sende en tak til deres keeper som står godt gennem hele kampen.

Vi møder Brabrand Lørdag i Antvorskov. Hvis vi har et lige så suvenrænt godt forsvar som tirsdag aften, samme fantatiske hjemmebane, og hvis vi formår at omdanne chancerne til mål, så får vi to point, men det kræver i den grad den rigtige indstilling og fight.

Tatiana Bennedsen