Blog: Lidt om holdet

Holdet har haft en lidt hård medfart her i begyndelsen af sæsonen. 2 vundet, 5 tabt. Vi har underpræsteret mod de hold vi selv mener vi burde vinde over, men tilgengæld vist i små glimt mod de gode hold at vi kan være med hvor det gælder.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Velkommen

Jeg håber undertegnedes indlæg vil give anledning til en konstruktiv diskussion og til lidt efterrationalisering hos alle parter.

Lidt om holdet:
Holdet har haft en lidt hård medfart her i begyndelsen af sæsonen. 2 vundet, 5 tabt. Vi har underpræsteret mod de hold vi selv mener vi burde vinde over, men tilgengæld vist i små glimt mod de gode hold at vi kan være med hvor det gælder. Senest i søndags hvor vi besejrede, hidtil ubesejrede Roskilde, på overbevisende måde. En sejr der giver masser af selvtillid og håb.

Vi er et sammenbragte hold. 2 tidligere Slagelsespillere fra sidste sæson, her i blandt undertegnede, 4 tidligere Odense-spillere, 1 tidligere GOG-spillere, 1 tidligere Esbjerg-spillere, 2 fra Roskilde, og 3 tidligere Nykøbing-Falster spilere osv.

Stort set alle spillere har erfaring fra 1 div. el. højere niveau, så på papiret har vi et godt hold. Det sker dog at papiret og virkelighedens realiter ikke altid er synonymer. Det er jo det herlige ved sporten, at alting ikke er givet på forhånd, og at overraskelser kan ske.

Det giver stof til eftertanke hos alle omkring et hold, når man har forventninger om at være bedre end det man hidtil har præsteret. træner vi godt nok? er vi virkelig så dårlige? er det trænernes skyld? hvorfor underpræserer vi? osv.

Vi har forsøgt mange ting gennem de sidste par uger, både alternative og de lidt mere almindelige ændringer. Jeg ved egentlig ikke hvad vi har gjort anderledes i ugen op mod Roskildekamp, men noget har vi ændret og gjort bedre.

Holdet var for som forandret. Fra nogle til tider modløse og opgivende spillere, til nogle hårdtslående, fightende, og urørlige spillere.

Jeg aner som sagt ikke hvad vi har gjort i ugen op til kampen, som gjorde at vi spillede sprudlende håndbold. (tror faktisk kun vi har 3 tekniske fejl i hele kampen, modsætning til forrige søndags 15-20 stk.). Som tidligere nævnt er der en 2-3 spillere med en fortid i Roskilde, måske er det det der gjorde den store forskel. Hvem har lyst til at tabe til tidligere holdkammerater?

Tatiana Bennedsen, Slagelse fh