Blog: GOGs konkurs og flot comeback til Kasper Jørgensen

Konkursen i GOG har berørt de fleste i håndbold Danmark, og på Lolland er der ekstra mange der er ramt, måske ikke økonomisk men følelsesmæssigt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Rigtig mange af de lokale talenter har været forbi talentfabrikken på Fyn, og båndene mellem TSØ og GOG er tætte. Dette har bl.a. betydet at man fik fat i Claus Hansen som var assistent træner i GOG, og flere dygtige spillere er gået begge veje mellem klubberne.

Konkursen har betydet at spillerne er kommet i klemme. og skal ud at finde nye klubber mit i sæsonen, hvilket ikke er det nemmeste når man tager samfundets økonomiske situation i betragtning.

En af dem der var kommet i klemme var den tidligere HMH kæmpe Kasper Jørgensen. Kasper var med i slut halvfemserne, da HMH var tæt på at sikre sig oprykning til landets bedste række efter to meget tætte kampe mod Skjern. TSØ har tidligere prøvet at få ham "hjem", men uden held. Men da GOG gik konkurs henvendte TSØ sig igen til Kasper, og denne gang sagde den tidligere landsholdsspiller, ja. Kasper fik lyndebut mod Tønder, og var med fire mål og en solid indsats på backen i forsvaret en stor gevinst. Det er flot at klubben har lykkes med at hente en spiller som Kasper til TSØ, og vi glæder os alle sammen til at få spillet og trænet med Kasper, som altid har været kendt for hans gode indstilling til tingene.

Husk at der allerede er hjemmekamp i Maribo hallerne onsdag, hvor AG kommer på besøg. Det skal nok blive en god kamp, sidst de var på besøg var hallen på kogepunktet, det skal den være igen onsdag, så Lars Jørgensen og hans holdkammerater rigtig kan føle sig velkommen.