Blog: Fodboldens op - og nedture

Det har krævet hårdt arbejde både på - og uden for banen. Det føltes som en ond drøm.. men vi kom igennem det, vi holdte gejsten oppe i danmarksserien og vores pokaleventyr gjorde også, at vi holdte fokus og fik selvtillid.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Da dette er mit første blog indlæg, vil jeg lige skrive et par ord om mig selv og min hverdag. Jeg er målmand for Nordvest FC, tidligere Holbæk B&I - jeg har spillet i Holbæk siden jeg var 5 år gammel - og været på kontrakt siden jeg var 18 år.

Min hverdag bruger jeg på mit arbejde i SAS, hvor jeg er trainee i forlængelse af min uddannelse som markedsføringsøkonom, jeg afsluttede i juni. Udover det bruger jeg selvfølgelig rigtig meget tid på fodbolden, vi træner fire gange om ugen og kampdag. For at få en hverdag til at fungere skal man kunne skille tingene ad. (Noget som kan være utrolig svært - især når resultaterne udebliver), og nyde når man har tid med kæresten der hjemme, eller sammen med familien osv.

Jeg går - og har altid gået utrolig meget op i fodbold, og det fylder en stor del af mit liv. For mig er det mere end bare en sport.

Nordvest og jeg selv, har haft nogle år med op - og nedture. For to år siden, var vi et tabende hold, som trods forskellige tiltag, ikke formåede at vinde, hvilket resulterede i at vi rykkede ned i danmarksserien. Vi skulle starte forfra i danmarksserien og prøve at skabe et vinderhold ud fra et hold som bestod af mange unge spillere, som havde oplevet en kæmpe nedtur - idet vi lige var rykket ud af landets tredjebedste række.

Det har krævet hårdt arbejde både på - og uden for banen. Det føltes som en ond drøm.. men vi kom igennem det, vi holdte gejsten oppe i danmarksserien og vores pokaleventyr gjorde også, at vi holdte fokus og fik selvtillid; vi kunne sku godt! Vi rykkede op i 2. Division igen, men nu som et "klogere" hold.

Man må sige, at de to forrige år, har givet holdet meget, vi har klaret op - og nedture, nogle af dem, indenfor meget kort tid.. fra nedrykning til pokalhelte, på bare et par måneder? Vi kom igennem det og jeg er stolt af, at jeg har været en del af det sødt som surt. Som ét hold kan man nå langt og skabe gode resultater, men at skabe et hold, er hårdt arbejde!

Lasse Sømmergaard