Blog: En super uge

Først en stor tak til alle dem der var at støtte os mod Stoholm i Rødbyhavn sidste søndag, det var dejligt at få vist at kampen i Aalborg ikke er retvisende for hvad vi står for.

Efter en uge hvor holdet som så mange andre havde været ramt lidt af sygdom, meldte alle sig klar til kamp søndag, hvor rækkens nummer to, Faaborg stod på menuen. Selvom Faaborg var favoritter, troede vi på point. De to træningskampe inden sæson start, havde også givet et lille vink om at de står godt til os, her blev det nemlig til en sejr og en uafgjort.

Jimmy havde i ugens træning fokuseret meget på vores returløb, og alle var meget opsatte på at en gentagelse af Ajax kampen ikke måtte ske. I den kamp tabt vi primært pga for dårligt returløb. På holdet var der stor enighed efter kampene mod Ajax og Aalborg om, at den enkelte skulle fokusere på sig selv, og der igennem hjælpe holdet. Vi kan ikke fungere som hold, hvis hver enkelt spiller ikke yder sit maksimale.

Heldigvis har holdet taget skeen i den anden hånd, og arbejdet hårdt de sidste par uger, at det så ender med at give tre point mod nummer to og tre i rækken er jo bare dejligt.

Selve kampen viste to hold der stod godt i forsvaret, og begge hold kæmpede med at få angrebsspillet til at flyde. I første halvleg fungerede vores angreb dog bedst, og vi kunne derfor gå til pause med en 13-10 føring. I anden halvleg blev rollerne byttet rundt, og her var det vores angreb der havde store problemer, og når vi endelig kom fri, tog deres målmand godt fra. Slutresultatet blev 24-24, og at det kun er AG (rækkens suveræne tophold) og nu os, der har formået at holde Faaborgs angreb under 30 scoringer, vidner om at det defensive var mere end godkendt.

På søndag venter endnu et af rækkens formodet tophold, HC Midtjylland, og som bonus info kan nævnes at de i deres sidste kamp også lavede 24 mål, det var dog efter første halvleg! Men hvis vi kan bevare forsvarstempoet fra weekenden og Kolding og Frejlev bliver ved med at holde deres høje niveau, må vi håbe at HCM må nøjes med 24 mål i en hel kamp. HCM er kendt for at spille noget meget tempofyldt håndbold, og kan på mange punkter minde lidt om Faaborg.

I en fyldt Maribo Hal er det aldrig sjovt at være udehold, og i min tid i klubben har jeg kun været med til at tabe en kamp i Maribohallen (12-11-06, 32-34 mod Tønder), og den statistik skal ikke ødelægges!

Vi ses på søndag i Maribo Hallen kl. 14

PS: I er selvfølgelig meget velkommen til at stille spørgsmål eller komme med en kommentar til bloggen.