Blog: Ærgerligt nederlag

Efter en god præstation og sejr sidste weekend over det daværende tophold, ventede der os på ny endnu en topkamp på udebane mod Fredericia. En usædvanlig tæt top i 1.division gør at topholdene ligger og rokerer alt efter resultaterne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Dette betød desværre også at vi med vores 0-3 nederlag i Fredericia, måtte aflevere vores 2. Plads for at rykke ned på en 4. Plads. Resultatet i sig selv gør selvfølgelig vores nederlag ærgerligt, men ekstra ærgerligt da vi på lægterne havde omkring 100 næstvedfans med.

Som 1.divisions hold er en fanskare på 100 folk alt andet lige en stor gruppe og derfor var vi meget mere tilfredse med opbakningen end vi var med resultatet.

Som spiller betyder fansene meget. Ved hjælp af deres grønne farver, gode stemning og tilråb, er de med til at få os spillere 110 % klar.

Derfor ærgrer vi os meget over, at vi nu havde en så spændende topkamp med så mange fans i ryggen, at vi desværre måtte skuffe dem med et - synes jeg - misvisende 0-3 nederlag. Det er klart at jo bedre resultater holdet leverer, jo mere interessant bliver det også for fansene at følge holdet. Derfor var det altså også fantastisk for os at mærke de mange medrejsende fans - så herfra skal der lyde en STOR tak til dem alle.

I den forbindelse skal det jo siges at vi aktuelt stadig kun er 3 point efter nr. 1 - og 2, og netop nr. 2 Lyngby møder vi i vores sidste kamp her i efteråret, på hjemmebane på søndag kl. 15. Derfor får vi en helt perfekt mulighed for at revanchere os, mod endnu et tophold - og netop Lyngby plejer vi altid at have meget lige kampe i mod. Der er altså lagt op til et nyt spændende opgør i toppen af 1. Division, så derfor håber vi på endnu en kamp med mange folk på tilskuerpladserne, en kanon god stemning og forhåbentlig en sejr og 3 point.

Jeg håber vi ses på søndag.
Rasmus Mathiesen