Blog: 1. halvdel af sæsonen er overstået

Efter et pinagtigt nederlag til Øresund på et enkelt mål, og en pligtsejr over Ringssteds 2. divisions damer, stod menuen på et tophold. Nemlig Frederikshavn på udebane.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vi spiller en dårlig 1. halvleg, men viser høj moral i 2. helvleg. Vi kommer godt nok hjem med et nederlag, men det er et af de nederlag som man må accepterer. især q. halvleg viser at vi er på vej i den rigtige retning og at det er de små marginaler som gør vi ligger hvor vi gør i tablen. Frederikshavn var det bedste hold den eftermiddag.

Da halvdelen af sæsonens kampe er spillet, er det tid til en status. Kendetegnende er at vi overrakser mod de toppene (Roskilde, Silkeborg) men vi taber de kampe vi SKAL vinde. (Viby, Brabrand, Øresund, Ishøj, AGF). Den 1. halvdel af sæsonen viser også at de hold der møder op i Antvorskovhallen skal fighte for at få point med hjem. Vi har vundet kampene el. tabt dem med et enkelt mål. Således er der altid garanti for spænding til vores hjemmekampe.
Den 2. halvdel af sæsonen må vise om vi har lært af vores fejl. Vi skal vinde over bundholdene, og hvem ved måske lurer der en overraskelse når Frederikshavn. Ringkøbing, og Nykøbing møder op til kamp i Antvorskov.

Glædelig jul til alle

Mvh. Tatiana Bennedsen