¨

Bliv sund, imens du vinder!

Foto: TV ØST

12 kommuner. 12 hold. Og masser af supportere! Så enkel er opskriften på KommuneKampen, som sender hele regionen ud på vejen til mere sundhed.

Lev Livet går skridtet videre: Fra den 1. januar kan hele regionen komme med på sundhedskur – også dig. Den kommune, der forbrænder flest kalorier, bliver den ærefulde vinder af KommuneKampen. Alle kan være med – uanset form.

Sådan kommer du med – på mobiltelefonen eller computeren:
Din kommune har et hold. Det finder du her på Lev Livets hjemmeside www.tv2east.dk/program/lev-livet ved at klikke på din kommunes navn. Det fører dig ind på en side, hvor du kan møde dit hold. Holdet tæller forbrændte kalorier ved hjælp af app’en Endomondo, som er gratis og kan bruges på alle såkaldte smartphones (fx iPhone). Du skal hente Endomondo på din telefon og melde dig til dit kommunehold på app’en. Du kan også bruge Endomondo på en helt almindelig computer, hvis du ikke har en smartphone.

Sådan gør du for at score flest points:
Hver gang du går, løber, cykler eller laver en anden form for motion, bruger du Endomondo til at tælle dine forbrændte kalorier. Så indgår de i dit holds score, og så hjælper du dig selv og din kommune med at vinde. Det er vigtigt, at du melder dig til din kommunes hold, så dine points (altså forbrændte kalorier), lander det rigtige sted.

Alt tæller, bare du bevæger dig - lidt
Vi kæmper efter recepten: Hellere lidt motion end ingen motion, og flere gange ”lidt motion” kan gøre en forskel! Kort sagt: ALT tæller! Du kan fx tælle kalorier:
•    Når du alligevel går og roder i haven
•    Ved at gå til supermarkedet i stedet for at tage bilen
•    Cykle på arbejde i stedet for at tage bilen
•    Når du er i svømmehallen med ungerne
•    Gå en tur rundt om huset, når du alligevel skal ud med skraldet
•    Tage trapper i stedet for elevator
•    … Som sagt: ALT tæller, bare du bevæger dig!

Den kommune, der forbrænder flest kalorier, bliver vinder af KommuneKampen. Og vi fejrer selvfølgelig den ærefulde vinder!

Du kan følge med i, hvordan det går dit hold, på www.tv2east.dk/program/lev-livet og hver tirsdag kl. 19.50 på TV2 ØST, når vi sender Lev Livet.

GOD KAMP!

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App