¨

Biljagt henover Sjælland

Foto: TV ØST

Politiet fra hele regionen var i nat involveret i en biljagt, der endte ved Christiania i København. Først da politiet lagde sømmåtter ud, fik ordensmagten stoppet en flygtende bilist i en sort BMW.

Det hele begyndte med et biltyveri foran Spar-købmanden i Holme-Olstrup i går ved 18.15-tiden. En biltyv snuppede en hvid kassevogn, mens ejeren var ved at læsse reklamer af. I forbindelse med tyveriet blev der set en sort BMW.

Ved 02.30-tiden stødte en politipatrulje på både den stjålne kassevogn og den sorte BMW i nærheden af Fensmark. Politiet fik hurtigt stoppet den langsomme kassevogn og anholdt den ene biltyv.

Men manden bag rattet i den sorte BMW havde ikke til sinde at stoppe. Forfulgt af politiet ræsede han til Rønnede og kørte på motorvejen. Sydsjællands og Lolland-Falster Politi fik hjælp fra kollegerne fra Midtsjælland og København, men det lykkedes alligevel den sorte BMW at nå helt ind i nærheden af Christiania, før sømmåtter satte en stopper for bilen. Biltyven stoppede til gengæld ikke: Han flygtede til fods ind i Fristaden, hvor han forsvandt for politiet.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App