Bilister i grøften i massevis

73 gange har Dansk Autohjælp været sendt til assistance hos bilister i landsdelen. Samtidig har Falck været kaldt ud i Region Sjælland 290 gange.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Masser af biler har siden midnat, fredag, haft brug for assistance fra både Falck og Dansk Autohjælp. Ovenfor har Tom Trædmark Jensen fra Svinninge fanget en sneplov, der ved tre-tiden i morges kørte af vejen.

Hos Dansk Autohjælp forlyder det, at de 73 gange har måttet assistere ved vejhjælp i Region Sjælland og værst ser det ud fra det Midt - og Vestsjællandske område.

- På Lolland Falster har vi været ude til almindelig assistance. Det virker som om der er kommet knap så meget sne i det område, mens vi har haft langt flere assistancer som følge af sne i Næstved -, Slagelse -, Holbæk-området, fortæller vagtcentralchef, fra Dansk Autohjælp Ellen Trolle.

Også Falck har haft travlt. Klaus Kristiansen fra Falck fortæller, at dagen har været forholdsvis travlt i forhold til en normal lørdag, men mens Falck i andre dele af landet har været ude dobbelt så mange gange eller tredobbelt så mange gange, som normalt, har man kun været ude at assistere cirka 100 gange mere denne lørdag i forhold til en normal lørdag.