Benløse tabte i hårdt spillet kamp

Benløse kunne lørdag vinde DM, da den tredje finalekamp i floorball blev spillet. En kamp med mange dueller og en enkelt skalle endte dog med et nederlag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Rødovre var presset i den tredje finalekamp. Efter de to første kampe i finaleserien på i alt fem kampe, stod Benløse Floorball Club med en mulighed for at afgøre danmarksmesterskabet allerede efter tre kampe.

Desværre for Benløse kunne de ikke vinde over Rødovre, og sikre deres første danmarksmesterskab. Selvom Benløse var foran 3-1 endte det alligevel med en 6-5 sejr til Rødovre.

- Vores forsvarsspil kommer ikke til at stå ordentligt. Vi kommer til at hænge efter. De får sat nogle gode løb op på vores kanter. Der var vi ikke gode nok i dag. Det var det, vi var gode til i de to første finaler, siger Thomas Brodersen, træner for Benløse.

Hårde nærkampe

Selve kampen var præget af hårdt spil. I tredje periode går det dog for vidt. Patrick Mac Cabe får nikket en skalle af en Rødovrespiller i en duel. Rødovrespilleren får rødt og Patrick Mac Cabe får det, der ligner en brækket næse.

- Jeg synes, der bliver givet og taget begge veje. Vi giver for mange nemme mål væk. Vi får ikke flyttet vores forsvarsspil og bliver fanget i lommerne relativt simpelt. Det var de fejl, vi ikke lavede i de to første kampe, siger Thomas Brodersen.

Benløse har to forsøg mere til at vinde mesterskabet. Den fjerde finalekamp bliver spillet fredag på udebane.