Bedste kamp i sæsonen

Faaborg blev sendt hjem til Fyn, efter de havde smagt deres egen medicin, nemlig det hurtige kontra spil. En slutplacering som nummer syv er nu indenfor rækkevidde, hvilket vil være klubbens bedste placering nogensinde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

For første gang siden Skanderborg kampen i første runde, lykkedes det os at få løbet kontra som et hold, og virkelig få det fulde udbytte af vores solide forsvar og dygtige målmænd. Vores forsvar og målmænd har det meste af sæsonen fungeret godt, så det kan undre at vores kontra ikke har været mere effektiv. Men vores fejlprocent har simpelthen været for stor, når vi skal sætte tempo op ad banen. Det har givet noget usikkerhed, og derfor har vi nok tøvet med at spille os fuldt ud i kontra fasen, for at undgå disse fejl.

I går blev der ikke holdt igen. Det hjælper selvfølgelig med en god start (der stod 8-0 efter 10min), men selvom Faaborg fik spillet sig ind i kampen igen, blev vi ved med at løbe. Vi ved selv hvor hårdt det kan være når modstanderne bliver ved med at lave nemme mål, og man selv føler man skal kæmpe for hver enkelt scoring. Kan vi fastholde denne kontrafase som en del af vores koncept, udfra den stærke defensiv, tror jeg også på vi kan ende i den bedste halvdel.

Jeg mener ikke at der er nogen grund til at kigge på nedrykningsspillet mere, selvom det i teorien stadig kan ske. For det første har de hold der skal indhente os nogle svære kampe, og for det andet tror jeg ikke på at vi taber vores sidste tre kampe. Faktisk kan det i teorien allerede være afgjort, nemlig hvis AG overtager FIFs licens, hvilket det kunne tyde på efter de udmeldinger der kommer fra de kanter.

Det er ikke fordi, at vi nu skal til at lave vores ting om og kigge tre kampe frem, men jeg tror holdet har godt af at spille mere frit. Dette så vi også i går, da Faaborg af de fleste blev regnet som kæmpe favoritter. Hvis det at vi kan spille frit medføre en kamp som i går, så lad os da bare spille frit i de sidste tre kampe. Om det i sidste ende rækker til en slutplacering i den bedste halvdel, finder vi ud af den 11 april i Maribo hallen, hvor sæsonens sidste kamp finder sted.
Vores næste kamp er på lørdag i Herning mod HC Midtjylland, hvor rækkens nok bedste angreb venter. Det bliver et spændende match for vores defensiv, der i vores møde i Maribo, ikke formåede at dæmme op for deres hurtige angreb, der i flere situationer spillede os ud af hallen. Det er efterhånden længe siden, jeg tror og håber på at vores defensiv er kommet op i et andet tempo, og vi denne gang kan holde distancen.

Til sidst skal der lyde en stor tak til vores tilskuere der endnu engang var med til at skabe en god stemning i Maribo. Lad os sammen jagte den syvendeplads, der kunne være et flot punktum for vores tilbagevenden til første division.