Bedst og værst i regionen

Der er meget stor forskel på internethastigheder her i regionen. Og Nordvestlolland har de dårligste hastigheder i hele landet

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I postnummeret 4953 Vesterborg på Lolland finder man landets dårligste internet.

Det viser den seneste kortlægning af landets internetforbindelser, som Erhvervsstyrelsen har stået for.

I det nordvestlollandske postnummer har 1 ud af ti kun adgang til internet på op til 2 Mbit/s, der er så langsomt, at det f.eks. kan tage lang tid at få adgang til en hjemmeside, og det kan være umuligt at se levende billeder.

Hvor i regionen er det bedst?
Væggerløse og Idestrup på Sydfalster er tilsyneladende de postnumre i regionen, der er bedst dækket med super-hurtigt internet.

Her har mindst fire ud af fem borgere og virksomheder adgang til kunne surfe og hente informationer i et snuptag med en såkaldt download-hastighed på 100 Mbit/s.

Dækningen er dog også rigtig god i Herlufmagle, Korsør, Vemmelev, Ruds-Vedby, Dianalund, Asnæs, Rørvig, Rødvig, Rønnede, Haslev, Næstved, Karrebæksminde, Vordingborg, Nykøbing F, Gedser og Maribo.

Det er typisk områder med fibernet. Her har næsten alle mulighed for at få adgang til hurtigt at hente oplysninger på internettet - med 50 Mbit/s

I den allerstørste del af regionen - 83 postnumre - har højst 1 en ud af 100 borgere ifølge opgørelsen adgang til superhurtigt internet på 100 Mbit/s.

Du kan finde oversigten fra Erhvervsstyrelsen her