Beachvolley rykker tættere på Stævnecentrum

En bekymring for miljøet og et mindre antal håndboldbaner end først antaget rykker beachvolley helt ind i Stævnecentrum med tilskuere, liv og aktivitet omkring banerne fra morgen til aften.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Beachvolley bliver flyttet fra Strandmølleengen til midt i Stævnets centrum og lige i hjertet af landsstævneaktiviteterne.

Holbæk Kommune har modtaget en henvendelse fra Dansk Botanisk forening, som var bekymret for beachvolleys oprindelige placering. Sandlaget som skulle spredes ud på Strandmølleengen kunne have negative konsekvenser for vegetationen på stedet. Derfor gik landskabsarkitekten, entreprenøren, Holbæk kommune og DGI Volleyball igang med at se nærmere på forholdene, hvor banerne skulle ligge.

 

Håndbold viger for Beachvolley
Hvor der oprindeligt skulle ligge lutter håndboldbaner er der nu blevet plads til, at beachvolley kan få sand under fødderne midt på Holbæk Fælled, hvor Landsstævnestadion og Stævnecentrum danner rammen om det store fællesskab i landsstævnedagene.

Blikket blev hurtigt rettet mod Stævnecentrum på Holbæk fælled, hvor et lavere antal håndboldspillere end forventet har resulteret i et nedjusteret behov for håndboldbaner. Og intet er som bekendt så skidt, at det ikke er godt for noget.

Det mindre antal håndboldbaner betyder nemlig, at der nu er blevet plads til ca. 50 beachvolleybaner, og denne løsning hilses velkommen både hos Holbæk kommune og DGI.

- Vi er rigtig glade for, at beachvolleybanerne kommer tættere på landsstævnets centrum. På den måde bliver der automatisk flere tilskuere, og der er måske også flere, der prøver sig frem i vores ranglisteturnering, hvor alle kan være med, fortæller Jan Smidt Johannsen, formand for landsudvalget i DGI Volleyball.