Bande bag supermarkedrøverier optrevlet

Med anholdelsen af en 8. person mener politiet at have optrevlet en røverbande, der står bag adskillige røverier mod supermarkeder.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet mener at have optrevlet en røverbande, der står bag flere røverier mod supermarkeder. Torsdag blev en 21-årig mand fra Rønnede varetægtsfængslet for et røveri mod SuperBrugsen i Store Heddinge i september sidste år. Det skriver Ritzau.

Politiet mistænker ham for at være med i en bande, der står bag en stribe grove supermarkedsrøverier på Sjælland, og 7 andre formodede medlemmer af røverbanden er varetægtsfængslet.

Hele gruppen taget

Med fængslingen af den 8. person mener politiet at have fat i alle røverbandens medlemmer, oplyser vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Der er ikke udsigt til flere anholdelser. Nu mener vi at have hele gruppen, siger Søren Ravn-Nielsen til Ritzau.

Mændene menes på kryds og tværs at stå bag røverier, der er begået mod supermarkeder i Faxe Ladeplads, Karise, Ørslev, Terslev, Store Heddinge, Lellinge og Rønnede. Røverierne er begået i perioden fra 3. august til 2. oktober.

Grove røverier

Der er tale om grove røverier, fordi der i alle tilfælde er blevet truet med skydevåben. I Store Heddinge trængte tre gerningsmænd ind i forretningen og truede personalet med et haglgevær for at få penge fra kassen.

Den første formodede røver blev fængslet allerede 8. august. Det drejer sig om en 20-årig mand, som politiet fandt frem til efter røverierne 3. august i Faxe Ladeplads og Karise.

Siden er en stribe andre mænd i takt med politiets efterforskning af sagerne blevet anholdt forskellige steder på Sjælland.

/Ritzau/