¨

Bande bag supermarkedrøverier optrevlet

Foto: TV ØST

Med anholdelsen af en 8. person mener politiet at have optrevlet en røverbande, der står bag adskillige røverier mod supermarkeder.

Politiet mener at have optrevlet en røverbande, der står bag flere røverier mod supermarkeder. Torsdag blev en 21-årig mand fra Rønnede varetægtsfængslet for et røveri mod SuperBrugsen i Store Heddinge i september sidste år. Det skriver Ritzau.

Politiet mistænker ham for at være med i en bande, der står bag en stribe grove supermarkedsrøverier på Sjælland, og 7 andre formodede medlemmer af røverbanden er varetægtsfængslet.

Hele gruppen taget

Med fængslingen af den 8. person mener politiet at have fat i alle røverbandens medlemmer, oplyser vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Der er ikke udsigt til flere anholdelser. Nu mener vi at have hele gruppen, siger Søren Ravn-Nielsen til Ritzau.

Mændene menes på kryds og tværs at stå bag røverier, der er begået mod supermarkeder i Faxe Ladeplads, Karise, Ørslev, Terslev, Store Heddinge, Lellinge og Rønnede. Røverierne er begået i perioden fra 3. august til 2. oktober.

Grove røverier

Der er tale om grove røverier, fordi der i alle tilfælde er blevet truet med skydevåben. I Store Heddinge trængte tre gerningsmænd ind i forretningen og truede personalet med et haglgevær for at få penge fra kassen.

Den første formodede røver blev fængslet allerede 8. august. Det drejer sig om en 20-årig mand, som politiet fandt frem til efter røverierne 3. august i Faxe Ladeplads og Karise.

Siden er en stribe andre mænd i takt med politiets efterforskning af sagerne blevet anholdt forskellige steder på Sjælland.

/Ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App