Annoncepirater på spil i Sydsjælland

Pas på "Dansk Internet Register". De tilbyder at opdatere virksomheders annoncer på nettet, men de tager sig godt betalt, så husk at læse det med småt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En gruppe skruppelløse annoncepirater har fået midt- og sydsjællandske virksomheder i kikkerten. Det skriver DAGBLADET Køge.

En række virksomheder i Køge og Næstved har modtaget breve fra »Dansk Internet Register«, der tilbyder gratis at opdatere virksomhedens annonce på internettet. Servicen er dog langt fra gratis. Gemt mellem en række ligegyldige oplysninger nederst står der, at det faktisk koster næsten 7500 kroner per år at tilmelde sig virksomhedens register.

Rent bondefangeri mener Håndværksrådet, der opfordrer virksomheder til at smide brevet ud med det samme. Dansk Internet Register er en gammel kending, og i løbet af de sidste to uger er det væltet ind med henvendelser om virksomheden.

- Jeg har aldrig hørt om nogen, der har fået noget for pengene, siger Jeppe Rosenberg seniorjurist hos Håndværksrådet, der betegner Dansk Internet Registers produkt som ubrugeligt.

Skulle man alligevel have ladet sig lokke af tilbuddet, så bør man under ingen omstændigheder betale regningen, lyder rådet.