Alliancen undgår nedrykning

De har vundet tre, spillet én uafgjort og tabt 21 kampe. Der er ingen tvivl om, at Lolland-Falster Alliancen har klaret sig katastrofalt i 1. division i år, og en nedrykning er uundgåelig. I hvert fald indtil i dag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

I dag meddelte BK Frem nemlig, at de har indstillet al drift med øjeblikkelig virkning. Alt tyder på, at klubben i løbet af de næste dage indgår en konkursbegæring, hvilket betyder, at de bliver tvunget til at rykke ned i 2. division. Gør de det, undgår Lolland-Falster Alliancen nedrykning og sikrer sig altså endnu en sæson i 1. division.

- Vi er verdens heldigste fodboldhold. Det betyder, at vi spiller sæsonen færdig, og så gør vi klar til at spille i 1. division igen efter sommerferien, siger Nikolaj Larsen, der er anfører for Lolland-Falster Alliancen.

Hvis klubben undgår den nedrykning, de ellers har set frem til, betyder det meget for klubben.

- Det har meget at sige. Det er da klart, at det er betydelig mere spændende at spille i 1. division, og det giver meget mere fokus på landsdelen. Men vi må også erkende, at der skal enorme økonomiske ressourcer til. Det må vi erkende, at vi har haft svært ved at skrabe sammen på Lolland-Falster, siger Morten Jensen, der er direktør i Lolland-Falster Alliancen.