¨

Alle tog på Sjælland påvirket af bombefrygt

Foto: TV ØST

Der er lagt op til tog-kaos i myldretiden. Bombefrygt skaber store problemer og gør det svært at komme til og fra hovedstadsområdet.

Alle tog til og fra Københavns Hovedbanegård er kraftigt påvirket af en mistænkelig pakke i et tog i København.

Københavns Politi har evakueret hele Hovedbanegården. Det oplyser DSBs Pressevagt.

  • Alle tog til og fra Nykøbing Falster standser og starter i Høje Taastrup.
  • Alle tog til og fra Kalundborg standser og starter i Roskilde
  • InterCity og Lyntog fra Fyn og Jylland køres udenom Københavns Hovedbanegård, og standser i stedet i Kastrup Lufthavn.

Timelange forsinkelser forude

 - Når politiet er færdige med deres arbejde, så vil det stadig tage timer at genoprette normal togdrift. Der er ingen tvivl om, at myldretidstrafikken bliver ramt, siger DSBs pressevagt til TV2 ØST.

Den mistænkelige pakke er fundet i et Øresundstog på perron 5. Og indtil videre har DSB ingen ide om, hvor lang tid Hovedbanegården er lukket.

 - Det er noget, som politiet suverænt afgør, siger pressevagten.

Mistænkelig optræden bag evakuering

Baggrunden for evakueringen af Hovedbanegården i København er episode ved toget, der blev anmeldt til politiet kl. 12.42.

Ifølge politiet steg to personer, en mand og en kvinde på toget til Sverige, men personerne var kort efter, og inden toget kørte, steget af toget.

Kvinden skulle have sagt til manden: "Er pakken anbragt korrekt". Kvinden virkede meget anspændt og hun svedte, oplyser politiet i en pressemeddelse.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App