Afsnit 2: Hvad skal klubhuset bruges til?

Kommer der nogen. Eller bliver det et flop?

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Formand Niels Andersen havde sine tvivl. Og den ellers optimistiske Annemarie Nørr fra håndholdudvalget så også helt bekymret ud. For havde Ruds Vedby IF taget satset for stort, da klubben inviterede til stormøde om klubben og klubhuset fremtid? Svaret blev et rungende nej: Borgerne strømmede til.

Det var Ruds Vedby Idrætsforening, DGI Vestsjælland og TV2 Øst, der stod bag invitationen til mødet.  Mødet var en del af TV2 Øst kampagne "Kom ind i kampen", og journalist Bue Bukh Petersen, der er vært på de fire programmer fra Ruds Vedby slår fast, at han også blev positivt overrasket.

-    Der kom mange mennesker, og de kom ikke bare for at kigge, de kom for at være for at være aktive. Mange havde aldrig været i klubhuset før, alligevel ville de gerne være med til at gøre indsats for at gøre klubhuset til et aktiv for hele byen. Det synes jeg er flot, siger Bue Bukh Petersen.

Klublokalet var fyldt med aktiviteter. Fitnessudstyrsfirmaet Pedan havde stillet træningsmaskiner op i klubhuset, og DGI Vestsjælland præsenterede de mange interesserede for alt fra Zumba til kortspil - aktiviteter som klubhuset i fremtiden kan komme til at rumme, hvis der er opbakning, og hvis det lykkes at skaffe penge.

Og Ruds Vedby er begyndt at få hul igennem til sponsorerne. Ved det store borgermøde var DGIs legekaravane rykket ind i hallen, så børnene kunne give den gas. Og regningen for del af arrangementet betalte benzinselskabet OK.
TV2 Øst samarbejder med Vallekilde Højskole i forbindelse med temaet "Kom ind i kampen", der løber i hele november måned.

 

Højskolens elever har samlet en række reaktioner fra borgermødet. Dem kan du finde her