¨

3F-opfordring: Stem ikke på Liste A

Foto: TV ØST

Højst usædvanligt fraråder formand for 3F Næstved Kim Rozalski sine medlemmer at stemme på Socialdemokraterne ved det kommende valg til regionsrådet i Region Sjælland. Grunden? Tommy Kamp.

Rådet blev givet i formandens mundtlige beretning ved fagforeningens generalforsamling, og begrundelsen for den noget usædvanlige melding hedder Tommy Kamp - spidskandidat til regionsrådet. Det skriver Sjællandske.

- 3F i Næstved vil have Tommy Kamp ud af regionsrådet. Så længe han er spidskandiat for liste A, kan vi ikke anbefale vores medlemmer, at de stemmer på den liste, siger Kim Rozalski, som selv er medlem af Socialdemokraterne og bakker partiet op, når det gælder kommunalvalg og folketingsvalg.

Det handler i høj grad om farcen omkring udbuddet af regionens ambulancekørsel, som i første omgang gik til svenske Samariten, skriver Sjællandske.

- Det er ikke S-politik at sige, at man bare kan lave en billigere overenskomst. Man må bakke op om gældende aftaler, siger en harm 3F-formand, som på ingen måde vil støtte Tommy Kamps kamp for at blive regionsborgmester.

[video:flv:090326_kim.flv]

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App