¨

3.B fra Vordingborg hyldede afdød kammerat

Med banneret her hyldede 3.B fra HHX i Vordingborg deres kammerat, som gik bort i en alt for ung alder. Foto: Privat

TV ØST efterlyste den sjoveste, flotteste eller vildeste studentervogn - og én klasses smukke gestus gjorde stort indtryk på os.

I sidste uge satte vi på TV ØST gang i en lille konkurrence. De festlige studentervogne drønede nemlig rundt i regionen, og derfor bad vi vores Facebook-brugere om at dele billeder af den flotteste, vildeste eller sjoveste studentervogn.

Vi lovede en kasse øl og en kasse sodavand til klassen, der løb med sejren. Vi har fået masser af billeder af flot pyntede vogne, festglade studenter og frække og sjove bannere. Alligevel var der én klasse, der skilte sig ud.

For selvom der var mange sjove billeder, gjorde 3.B fra HHX i Vordingborg stort indtryk på os, og derfor vinder de den lille konkurrence. Med en meget smuk gestus hyldede de nemlig klassekammeraten Axel, som døde af en ulykkelig hændelse blot en uge før klassen skulle fejre, at de blev studenter. På vognen står ganske enkelt "Axel - vi fester for dig" - og inden klassen tog afsted på tur, skrev de alle deres navne i deres klassekammerats hue.

Emma Merle Jørgensen: 3B HHX fra Vordingborg - vi hylder en afdød kammerat. Som blev taget fra os ALT for tidligt, og kort inden vores uge.

 

Her kan du se et udvalg af de øvrige billeder:

Berit Korff: Min datter Cecilie Petersson's klasse fra EUX på ZBC i Næstved skal vinde. Super flot vogn og skønne glade unge mennesker,

Lene Stine Hansen: 3x Vordingborg. De sødeste unge mennesker

 

Gitte Bech: 3.B b fra Vordingborg Gymnasium og HF.

Per Benedikt Hørby: 3.X STX Vordingborg Gymnasium.

Arne Ebbe: Lidt frækt, men meget sjovt. Billedet er taget på Axeltorvet i Nakskov, imens studenterne var hos borgmesteren.

Susanne Olsson: 3B fra HTX i Næstved.

Maria Demsat: 3.H fra HHX i Slagelse.

Kell Ingemann Sørensen: Super flot vogn her.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App