31-årig sigtet efter dødelig påkørsel

En 31-årig mand fra Næstved er sigtet for uagtsomt manddrab og for overtrædelse af de bestemmelser i færdselsloven, som fortæller, at man skal standse og yde hjælp, hvis man har været impliceret i et trafikuheld.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kort før klokken seks i går morges ramte den 31-årige chauffør en 36-årig mand fra Store Heddinge, som blev dræbt på stedet.

Den tragiske ulykke skete, da den 31-årige var på vej fra Næstved mod Rønnede med en slamsuger på Ny Næstvedvej. Umiddelbart uden for Boserup Skov stod den 36-årige meget tæt ved kanten af vejen, hvor han ventede på at blive hentet, og han blev ramt af sidespejlene på lastbilen.

Den 31-årige har ifølge DAGBLADET Ringsted forklaret til politiet, at han troede, han ramte et rådyr. Han standsede da også på en rasteplads lidt længere fremme og gik tilbage med en lommelygte, men han fandt intet. Kort efter ringede han til Falck og gjorde opmærksom på, at der måtte ligge et rådyr i vejkanten, og så fortsatte han med dagens gøremål.

Først om eftermiddagen, da han kom tilbage til sin arbejdsgiver, der havde fulgt sagen i medierne i løbet af dagen, gik det op for den 31-årige, hvilken frygtelig ulykke, han havde været en del af, og så blev politiet kontaktet midt på eftermiddagen, skriver DAGBLADET Ringsted.

Et enkelt vidne har forklaret politiet, at den 36-årige stod så tæt ved vejbanen, at han måtte slå et slag med bilen for at undgå at ramme manden. Politiet hører gerne fra flere, der kan have haft samme oplevelse.