¨

26.000 postkasser står forkert

Foto: TV ØST

Flere tusinde sjællændere kan stå uden post fra den 1.marts. De har nemlig ikke fået sat deres postkasse ud i skellet, som den skal. Og nu falder hammeren fra Post Danmark.

Det bliver til mange ture ned fra knallerten og cyklen for de sjællandske postbude. De har nemlig talt sig frem til at over 26.000 postkasser stadig ikke står, som de skal, her i regionen.

- Folk sætter postkassen for lavt eller glemmer at sætte den ud til vejen, hvis de har en brevsprække i døren. Så er det jo nemmere for dem at få det ind, fortæller postbuddet, Mathias Ditlevsen, om nogle af sin rutes husstande.

Fristen for at få postkassen sat ud i skellet var ellers ved årsskiftet, men fra 1. marts falder hammeren endeligt fra Post Danmark.

De husstande, der endnu ikke overholder reglerne, vil modtage et brev fra Post Danmark. Her vil de personligt få meldingen om, at postkassen nu skal flyttes ud ved vejen. Ellers stopper Post Danmark simpelthen med at levere deres breve, som i stedet bliver returneret til afsenderen.

02:00 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App