¨

22-årig røver sparkede liggende offer i hovedet

Foto: TV ØST

En 22-årig mand er sigtet for vold og røveri efter en særdeles voldsom optræden i Vordingborg.

En ung mand fra Charlottenlund blev torsdag aften klokken 20 arresteret efter flere voldsomme episoder i Vordingborg. Der er tale om en 22-årig mand, der er sigtet for to tilfælde af vold, for røveri, butikstyveri og brugstyveri af en bil.

Politiet hørte første gang om manden en halv time tidligere, da han umotiveret overfaldt en 54-årig mand på p-pladsen ved Netto på Marienbergvej.

Den 54-årige fik en flaske i nakken, og den 22-årige forsøgte at stjæle hans bil. Det lykkedes dog ikke, og manden stak af fra stedet.

Forsøgte indbrud

Den 22-årige var kort efter inde i et hus på Orevej, men beboeren – en 27-årig mand – jagede ham ud og fulgte efter ham på hans videre færd.

I Axelgade blev den 27-årige truet med en kniv til at lægge sig på jorden og udlevere sin mobiltelefon og tegnebog. Han blev herefter sparket i hovedet.

Samtidig ankom flere politipatruljer, der anholdt den 22-årige. Ved visitationen på politistationen i Næstved fandt betjentene også 2,4 gram ecstasy, og ud over de øvrige sigtelser blev den 22-årige sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App