2.000 har fået støtte til renovering

Indenfor den første uge har Erhvervs- og Byggestyrelsen givet 2.000 danskere et ja til, at de kan få statsstøtte til at sætte deres hjem i stand. Er du en af de heldige? Fortæl TV2 ØST om dine renoveringsplaner her:

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Styrelsen åbnede for ansøgninger sidste tirsdag, og indtil videre er et par tusinde ansøgninger altså blevet godkendt i den såkaldte renoveringspulje, hvor der er afsat halvanden milliard kroner.

Men de 2.000 er ikke nok.

- For vi har fået rigtig mange utrolig sjuskede ansøgninger. Og det betyder, at det går meget langsommere med at behandle ansøgningerne, end det burde gøre, siger Henning Steensig, vicedirektør i i Erhvervs- og Byggestyrelsen, til P3Nyheder.

Selvom bunken af ansøgere er stor, er Erhvervs- og Byggestyrelsen stadig åben for ansøgninger.

Ifølge vicedirektøren er der nemlig stadig penge tilbage af den halvanden milliard kroner, som er sat af til, at boligejere kan lave om i huset eller lejligheden.

- Vi er oppe på knap 100.000 ansøgninger i dag tirsdag. Og nu får vi dryssende meget få ansøgninger ind, så det kan være, at puljen er åben længe endnu, siger Henning Steensig til P3Nyheder.

Er du en af de heldige der har fået grønt lys til dine renoveringsplaner? Så fortæl os hvad du planlægger at sætte i stand. Send eventuelt et billede. Skriv til redaktionen i kommentarfeltet herunder: