¨

1248 fartbilister på fem timer

Foto: TV ØST

Der skrues ekstra op for fartkontrollen resten af året. Fredag blev bilister taget i fartkontrol ved Farøbroen og Guldborgsundtunnelen.

Sydsjællands og Lolland Falsters Politi har i dag haft travlt med at udskrive bøder til bilister med for høj fart, og politiet her i regionen har mere en almindeligt travlt, hvis de skal nå de måltal, der blev opsat i starten af året. 

Fotovognene her i regionen har nemlig foretaget langt færre kontroller end planlagt. F.eks. har Sydsjællands og Lolland Falsters politi har til dato kun nået at leveret ca. 27% af de 7000 kontroltimer de skulle i år. Det skal der nu rettes op og resten af året vil der være ekstra mange kontroller i vores region. 

Der er en god forklaring på efterslæbet for efter angrebet på krudttønden og den jødiske synagoge i København, så har betjentene i stedet været sendt til hovedstaden.

Nu er målet om at nå op 7000 kontroltimer hos Sydsjællands og Lolland Falster politi blevet droppet af ledelsen. 

- Vi vil lave alle de kontroller vi kan nå, men vi kalder ikke ekstra mandskab ind for at nå det, og så må vi jo bare være realistiske og sige at vi ikke når målene i år.

Uanset om de planlagte mål ikke overholdes, så kan regionens bilister se frem til ekstra mange fartkontroller resten af året, og efter fem timers fartkontrol ved Farøbroen og ved Guldborgsund tunnelen, så er der blevet uddelt 1248 fartbøder eller hvad der svarer mere end 1,5 mio. bødekroner.

02:40 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App